AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sakalını kesmek

Kahve falında kendi sakalını kesmek

Kahve falında kendi sakalını kesmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, adım atarken çok zorlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sakal ve saç kesmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makasla sakal kesmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla sakal kesmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında sakalını kesmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Kahve falında bıyık sakal kesmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir