AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sadece sesini duymak

Kahve falında birinin sadece sesini duymak

Kahve falında birinin sadece sesini duymak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Kahve falında sadece ses duymak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına alamet eder.

Kahve falında sadece merdiven görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece bacak görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sadece karpuz görmek şansının da döneceğine, rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece inek görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında sadece köpek görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Kahve falında sadece araba görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir