AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece bacak görmek

Kahve falında sadece bacak görmek

Kahve falında sadece bacak görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece bacak gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında sadece bacak görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında sadece gelinlik görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalettir.

Kahve falında sadece altın görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece karpuz görmek bereketli günler geçirileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sadece kafa görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sözünde duracağına rivayet eder.

Kahve falında sadece mezar görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sadece araba görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sadece yumurta görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir