AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece karpuz görmek

Kahve falında sadece karpuz görmek

Kahve falında sadece karpuz görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, arabuluculuk yapılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, iyi geçineceğine, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sadece karpuz gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Kahve falında sadece karpuz görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında sadece araba görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında sadece yumurta görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sadece köpek görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak ona mutluluk getireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sadece bacak görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece ayakkabı görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece kar görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir