AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece köpek görmek

Kahve falında sadece köpek görmek

Kahve falında sadece köpek görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece köpek gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sadece köpek görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece merdiven görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulur.

Kahve falında sadece süt görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sadece bacak görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece kuran görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, güçlükle elde edilecek başarı alamet etmektedir.

Kahve falında sadece kan görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece kar görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece ses duymak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir