AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece merdiven görmek

Kahve falında sadece merdiven görmek

Kahve falında sadece merdiven görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sadece merdiven gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Kahve falında sadece merdiven görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece kuran görmek kul hakkına girmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında sadece saç yıkamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece cüzdan görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında sadece ayna görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Kahve falında sadece baş görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece kafa görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir