AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece ses duymak

Kahve falında sadece ses duymak

Kahve falında sadece ses duymak gam ve keder çekmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, heveslerin söneceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece ses duymak gördüyseniz:

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.

Kahve falında sadece ses duymak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalettir.

Kahve falında sadece baş görmek huzurunu kaybedeceğine, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Kahve falında sadece mezar görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece yumurta görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sadece saç yıkamak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sadece inek görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece araba görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir