AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece inek görmek

Kahve falında sadece inek görmek

Kahve falında sadece inek görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, derde ve kedere düşeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında sadece inek gördüyseniz:

  • Bazı teklifler nedeniyle fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında sadece inek görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında sadece kar görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece karpuz görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında sadece altın görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece yılan görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sadece baş görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında sadece ayakkabı görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir