AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece araba görmek

Kahve falında sadece araba görmek

Kahve falında sadece araba görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, lüksüne de lüks katacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece araba gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Kahve falında sadece araba görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sadece baş görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında sadece inek görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sadece köpek görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında sadece merdiven görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Kahve falında sadece ayna görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak işlerinin rast gideceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece cüzdan görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kazancının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir