AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını taramak

Kahve falında birinin saçlarını taramak

Kahve falında birinin saçlarını taramak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında saç taradığını görmek güvenini sarsacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında annesinin saçını taramak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamamda saç taramak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla saç taramak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak zorlukların ve kavgaların biteceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bebek saçı taramak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında birini saçını taramak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir