AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç taradığını görmek

Kahve falında saç taradığını görmek

Kahve falında saç taradığını görmek aksiliklerin son bulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında saç taradığını gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında birinin saçlarını taradığını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, ekmeğinin azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah saç taramak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin saçını taramak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçını taramak pişman olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla saç taramak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak bir hastalıktan kurtulunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, itibar edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir