AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, malını ve canını riske edeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında hamamda saç taramak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek saçı taramak çok büyük menfaatler kazanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda saç taramak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında saç taramak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında saçlarının taramak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin saçını taramak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir