AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda saç taramak

Kahve falında hamamda saç taramak

Kahve falında hamamda saç taramak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında hamamda saç taramak gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Kahve falında hamamda saç taramak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını taradığını görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saç taramak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek yolunun açılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Kahve falında saç taramak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sağlık ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını saçını taramak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elle saç taramak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir