AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek saçı taramak

Kahve falında bebek saçı taramak

Kahve falında bebek saçı taramak makamının sürekli yükseleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek saçı taramak gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bebek saçı taramak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin saçını taramak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saçı taramak sorunların kalmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Kahve falında ölü saçı taramak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin saçını taramak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, maddi kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını taramak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin saçını taramak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir