AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla saç taramak

Kahve falında bıçakla saç taramak

Kahve falında bıçakla saç taramak onlar tarafından yüceltileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla saç taramak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizi geliştirmeye daha fazla zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında bıçakla saç taramak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elle saç taramak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, maddi varlığının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ölünün saçını taramak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah saç taramak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını taradığını görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü saçı taramak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin saçını taramak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kederleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir