AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek

Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek

Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ticarette yol katedeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını okşadığını gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işarettir.

Kahve falında saçı okşamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını okşamak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını okşamak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçını okşamak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak yaptığı işten çıkarılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını okşamak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir