AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını okşamak

Kahve falında saçlarını okşamak

Kahve falında saçlarını okşamak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını okşamak doğru iş ortaklığı yapacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ölünün saçını okşamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını okşamak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında saçının okşadığını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin saçını okşamak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçını okşadığını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir