AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını okşamak

Kahve falında birinin saçını okşamak

Kahve falında birinin saçını okşamak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sorununu kolayca çözeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, verilen kararların geri çekileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını okşamak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını okşamak borçluysa borcunu ödeyeceğine, yorulacağına delalettir.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak eşiyle arasına nifak sokulacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin saçını okşamak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında saç okşamak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak bir süre zorluk çekeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir