AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yaşama hevesinden olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kariyer sahibi olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, huzur ve şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin başını okşamak sorunların üstesinden geleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi okşamak hayır getirecek bir işe girileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç okşamak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir