AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını okşamak

Kahve falında saçını okşamak

Kahve falında saçını okşamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında saçını okşamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçının okşadığını görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını okşamak en yukarılara çıkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını okşamak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, fal sahibi erkekse şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak borçlarının da kapanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir