AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçımı kestiğimi görmek

Kahve falında kendi saçımı kestiğimi görmek

Kahve falında kendi saçımı kestiğimi görmek hem de para kaybettireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kendi işine sahip olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçımı kestiğimi gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında saçını kestirmiş görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine saç kestirmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı küt kestirmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kestiğini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmiş birini görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir