AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek saçı kestirmek

Kahve falında bebek saçı kestirmek

Kahve falında bebek saçı kestirmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bebek saçı kestirmek gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek işlerin düzene gireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek saçı kestirmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saçımı kestirdiğimi görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını kestirdiğini görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir