AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmiş görmek

Kahve falında saçını kestirmiş görmek

Kahve falında saçını kestirmiş görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında bebek saçı kestirmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarımı kestirdiğimi görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını kestirdiğini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet eder.

Kahve falında birine saç kestirmek muradın gerçekleşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını kestiğini görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kestirmek istemek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kestirme görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir