AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, kalbini kıracağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre hayatınızı sorgulayabilir, daha iyi bir yaşam için değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir