AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında birinin saçının kestiğini görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının saç kestirmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında hamileyken saç kestirmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını kestirmiş görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir