AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçlarını kestiğini gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek herkesin şaşırtılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında saçları kısa kestirmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kısa saç kestirmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kestiklerini görmek maddi yükünün artacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir