AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirirken görmek

Kahve falında saçını kestirirken görmek

Kahve falında saçını kestirirken görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kestirirken gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kısa kestirmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kalabalık günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir