AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçı kestirmek

Kahve falında uzun saçı kestirmek

Kahve falında uzun saçı kestirmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında uzun saçı kestirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında uzun saçı kestirmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saç kestirmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kestirmiş olmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında berbere saç kestirmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kestirmek istemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek gülen yüzünün solacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir