AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı kesmek

Kahve falında ayak parmağı kesmek

Kahve falında ayak parmağı kesmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, girilen yolda zarar edileceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, zenginlik elde edeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında ayak parmağı kesmek haberler alacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek her zaman çok üzgün olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir