AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını kesmek

Kahve falında parmağını kesmek

Kahve falında parmağını kesmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek insanların saygısının kazanılacağına, zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağı kesmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek insanlardan uzaklaşacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarını kesmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında parmağını kesmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmaklarını kesmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir