AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağı kesmek

Kahve falında parmağı kesmek

Kahve falında parmağı kesmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı kesmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında makasla parmak kesmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını kesmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında işaret parmağı kesmek sorunların hallolacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işarettir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek heveslerinin de azalacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir