AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında şeytanı ısırmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanın ısırdığını görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir