AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi parmaklarını kesmek

Kahve falında kendi parmaklarını kesmek

Kahve falında kendi parmaklarını kesmek mallarının da hayırlı olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendi parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında baş parmağı kesmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında parmağı kesmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, layık olduklarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek sorunlarının da çözüleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye tabir olunur.

Kahve falında kendi parmağını kesmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir