AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarını kesmek

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek sorunların tamamen biteceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, erken evlilik yapacağına, büyük problemler yaşanacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kesmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kesmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak kesmek illet hastalıklara tutulmayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir