AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir