AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağını ısırmak

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek parasının her zaman bereketli olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını ısırmak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iyi konumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında parmak ısırmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir