AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek sıkıntıların azalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerin günden güne açılacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere rivayet eder.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulur.

Kahve falında paraşütle inmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir