AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle atlayan görmek

Kahve falında paraşütle atlayan görmek

Kahve falında paraşütle atlayan görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, yeni bir hayat kuracağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına inanılır.

Kahve falında paraşütle atlayan gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında paraşütle yükselmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle düşmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında paraşütle inmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir