AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle inmek

Kahve falında paraşütle inmek

Kahve falında paraşütle inmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bununla yüceleceğine yorulur.

Kahve falında paraşütle inmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında paraşütle inmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlamak planlarının gerçekleşeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir