AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaç paraşütüne binmek

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında paraşütle denize atlamak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında paraşütle atlamak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek huzurlu bir insan olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir