AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek her daim bereketli işler yapacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paraşütle denize atlamak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında paraşütle yükselmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında paraşüt görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir