AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan paraşüt görmek

Kahve falında uçan paraşüt görmek

Kahve falında uçan paraşüt görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan paraşüt gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında paraşütle denize atlamak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında paraşütle inmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir