AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle uçmak

Kahve falında paraşütle uçmak

Kahve falında paraşütle uçmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında paraşütle uçmak gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında paraşütle uçmak rütbesinin yükseleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Kahve falında uçan paraşüt görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paraşütle düşmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında paraşütle atlamak aile içinde de bereketin artacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aksiliklerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir