AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak hayırlı kapıların açılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denize atlamak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında paraşütle atlamak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çevrenizden takdir görmeye yorulur.

Kahve falında paraşütle düşmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir