AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunu öpmek

Kahve falında birinin omzunu öpmek

Kahve falında birinin omzunu öpmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunu öpmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Kahve falında birinin omzunu öpmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında omzundan öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omzuna alınmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek omzu görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulur.

Kahve falında omzuna serçe konmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzunda oturmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında omo görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir