AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzundan öpmek

Kahve falında omzundan öpmek

Kahve falında omzundan öpmek hastalığını yenmeyi başaracağına, makamını garantileyeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzundan öpmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında omzundan öpmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzunu öpmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında omzuna yatmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birinin omzuna çıkmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında omzundan yaralanmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iç açıcı sözlere tabir olunur.

Kahve falında omzundan bıçaklanmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omzuna şal almak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir