AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek hatalı yollara gireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, rızkının çeşitleneceğine delalet eder.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında omzundan vurulmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sol omzundan vurulmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, eşlerin boşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak yeniden doğmuş gibi olacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurulmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir