AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna serçe konmak

Kahve falında omzuna serçe konmak

Kahve falında omzuna serçe konmak kazancının artacağına,, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında omzuna serçe konmak gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Kahve falında omzuna serçe konmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına inanılır.

Kahve falında çatıya konmak kazancın devamlı olacağına, yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında uçarak ağaca konmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçup konmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabre konmak yapılan hataların tekrarlanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Kahve falında uçmak konmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca konmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara konmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir