AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunda oturmak

Kahve falında birinin omzunda oturmak

Kahve falında birinin omzunda oturmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda oturmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında birinin omzunda oturmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulur.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, anne ve baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında omzunda halı taşımak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini omzunda taşımak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir