AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek omzu görmek

Kahve falında erkek omzu görmek

Kahve falında erkek omzu görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hikmet sahibi olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek omzu gördüyseniz:

  • Öfkenize hakim olmalısınız.

Kahve falında erkek omzu görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak ferah bir eve geçileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir